::: Ad Formandum impresa sociale – socialno podjetje

Naši kontakti

info@adformandum.org

TS / +39.040.566360

GO / +39.0481.81826

GOSTINSKA ŠOLA

Program SREDNJEGA POKLICNEGA IZOBRAŽEVANJA IN USPOSABLJANJA omogoča mladim, da se izučijo v poklic kuharja in natakarja v prijetnem domačem okolju, ki ga oblikujejo sposobni sodelavci in strokovnjaki iz področja. Prihodnost naših učencev je naša vsakdanja skrb!

KUHAR

Gostinska šola Ad formanduma izobražuje tudi odrasle, ki želijo pridobiti poklicne spretnosti in se izučiti v poklic kuharja ali natakarja.

DELAJ Z NAMI

Naš zavod se z odgovornostjo spoprijema z izzivi moderne družbe. Stalno iščemo sodelavce, ki se profesionalno in kvalitetno odzivajo potrebam in željam naših dijakov in tečajnikov.

SPLOŠNO KMETIJSTVO

Kmetijstvo, primarni sektor po definiciji, ovrednoti zemljo in proizvode, ki so sad truda in dela oseb, ki se s tem ukvarjajo. Slediti trendu inovacije tudi na tem področju je temeljnega pomena za tiste, ki se odločajo za ta poklic, ali ki so že uveljavljeni kmetje.

feel EMOTION

Katalog tečajev za vse radovedne, kreativne osebe, ki si želijo stalne rasti in so jim všeč izzivi. Dosežimo skupaj cilj: naučimo se novega jezika in pridobimo nove kompetence, ki nam bodo koristile tako v službi kot v osebnem življenju.